De beurs

Organisator WB Evenementen organiseert al jaren combinatiebeurzen met poppenhuizen, miniaturen, poppen en teddyberen en nu voor het eerst een beurs voor alleen teddyberen en andere stoffen dieren.

Teddy Holland is voor iedere bezoeker zoals verzamelaars, liefhebbers van teddyberen en berenmakers zeer interessant. WB Evenementen verwacht dat ongeveer 130 standhouders aan dit evenement zullen gaan deelnemen. Dit zijn o.a. handelaren, beren- en/of dierenkunstenaars (handgemaakt) en leveranciers van toebehoren.

Op beide dagen is er de hele dag spreekuur van een berendokter en een taxatiestand. Ook kunnen er verschillende workshops gevolgd worden.

Handelaren en kunstenaars bieden hun handgemaakte teddyberen en andere (knuffel)dieren te koop aan. Daarbij gaat het om verzamelberen (antieke of moderne van bekende merken) of unieke stukken dan wel in en zeer kleine oplage gemaakte beren.

Handelaren en leveranciers gaan speciaal voor zelfmakers stoffen, hulpmiddelen en aanverwante artikelen aanbieden. Er zal een breed aanbod zijn van: speciaal samengestelde pakketten, patronen, stoffen zoals mohair, alpaca, viscose en meer. Maar ook kleding voor teddyberen en nog veel meer. Op deze beurs staan geen teddybeer fabrikanten of groothandelaren omdat de deelnemende standhouders dezelfde producten ook al aanbieden.

Busreizen Op de eerste beursdag zaterdag 18 mei worden er in samenwerking met een aantal touroperators busreizen naar Teddy Holland georganiseerd. Vanuit Maastricht (via Weert en Eindhoven) met bussen van Slangenreizen. Vanuit Antwerpen (via Breda) met bussen van VanBogget reizen. Info en aanmelding voor deze beide reizen via beursorganisator WB Evenementen, email naar info@wbevenementen.eu Vanuit Noord Nederland. Vertrek Drachten en meerdere opstapplaatsen. Voor Info en aanmelding kunt u terecht op de website van Paulusma Reizen: www.paulusma.nl (rubriek dagtochten). Vanuit Zuid Holland (via Delft, Schiedam en Rotterdam). Voor Info en aanmelding kunt u terecht op de website van SnelleVliet Touringcars: www.snellevliet.nl (rubriek bestemmingentochten).