De beurs

Organisator WB Evenementen organiseert al jaren combinatiebeurzen met poppenhuizen, miniaturen, poppen en teddyberen en nu voor de tweede maal een beurs met alleen teddyberen en andere stoffen dieren.

Teddy Holland is voor iedere bezoeker zoals verzamelaars, liefhebbers van teddyberen en berenmakers zeer interessant. WB Evenementen verwacht dat ditmaal ongeveer 50 standhouders aan dit evenement zullen gaan deelnemen. Dit zijn o.a. handelaren, beren- en/of dierenkunstenaars (handgemaakt) en leveranciers van toebehoren.

ONLINE KAARTVERKOOP START 20 AUGUSTUS VIA DE WEBSITE VAN DE EXPO HOUTEN ONDER AGENDA EN DE BEURSPAGINA COVID: de Expo Houten is een doorstroomlocatie met zeer grote beurszalen waardoor het mogelijk is op de 1.5m afstand in acht te nemen. Een aparte bubbel is niet noodzakelijk en daarom ook GEEN controle op negatieve testbewijzen of volledige vaccinatie. Uiteraard wijzen we iedereen op het in acht nemen van de corona basisregels en zo nodig wordt men daar tijdens de beurs op aangesproken. Ook al is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag.

Handelaren en kunstenaars bieden hun handgemaakte teddyberen en andere (knuffel)dieren te koop aan. Daarbij gaat het om verzamelberen (antieke of moderne van bekende merken) of unieke stukken dan wel in en zeer kleine oplage gemaakte beren.

Handelaren en leveranciers gaan speciaal voor zelfmakers stoffen, hulpmiddelen en aanverwante artikelen aanbieden. Er zal een breed aanbod zijn van: speciaal samengestelde pakketten, patronen, stoffen zoals mohair, alpaca, viscose en meer. Maar ook kleding voor teddyberen en nog veel meer. Op deze beurs staan geen teddybeer fabrikanten of groothandelaren omdat de deelnemende standhouders dezelfde producten ook al aanbieden.